ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ   >   ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ   >   ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ (1o μέρος)

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ (1o μέρος)

Ζωγραφική Τοίχων Κατασκήνωσης

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα έργο-έκπληξη που έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει πολλή χαρά σ’ όλους τους μικρούς κατασκηνωτές, τα στελέχη της κατασκήνωσης, τους υπεύθυνους του δήμου Αγίου Δημητρίου που πήραν την πρωτοβουλία για τον εξωραϊσμό της κατασκήνωσης, αλλά και σ’ εμένα την ίδια σαν δημιουργό!

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Ραφήνα
  • Διαστάσεις: 15μ x 3μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ