ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ   >   FROZEN (MAKE A WISH)

FROZEN (MAKE A WISH)

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
577 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο απ’ το να μάθει να πιστεύει ένα παιδί στο όνειρό του!

 

Αυτό κάνει εδώ και χρόνια το “Make A Wish” και είναι χαρά μου και τιμή μου που συνέβαλα κι εγώ με τη ζωγραφική μου, ώστε να γίνει πραγματικό το όνειρο της υπέροχης Μαρίας. Το δωμάτιό της μεταμορφώθηκε σε σκηνικό από την ταινία Frozen!

 

Η συμμετοχή μου στην υλοποίηση του ονείρου της και η γνωριμία με την Μαρία και την οικογένειά της και τους συντελεστές του “Κάνε μια ευχή” ήταν για μένα μια πολύ συγκινητική εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Αμφιλοχία
  • Διαστάσεις: 3,00μ x 3,50μ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ