ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΒΥΘΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΑ   >   ΔΕΛΦΙΝΙΑ

ΔΕΛΦΙΝΙΑ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι η πρώτη μου τοιχογραφία με θέμα τον βυθό!

 

Το μικρό δωμάτιο του αγοριού που θα γεννηθεί σε 2 μήνες, ομόρφυνε και απέκτησε βάθος με τη ζωγραφική σε δύο από τους τοίχους

 

Το θέμα καλοκαιρινό και θαλασσινό: Δύο δελφίνια παίζουν στο βυθό, ανάμεσα σε κοράλλια και άλλα ψαράκια, ενώ απέναντι, η χελώνα, ο ιππόκαμπος και το εξωτικό ψάρι, δημιουργούν μια δεύτερη όμορφη εικόνα που στολίζει το δωμάτιο.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Ελευσίνα
  • Διαστάσεις: 1,50μ x 1,50μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ