ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΒΥΘΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΑ   >   ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ ΜΕ ΔΕΛΦΙΝΙΑ

ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ ΜΕ ΔΕΛΦΙΝΙΑ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
699 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένας από τους τοίχους αυτού του αγορίστικου παιδικού δωματίου μετατράπηκε σε βυθό.

Η πολύ ωραία ιδέα της μέλλουσας μαμάς να κατασκευαστεί μια γύψινη ψευδοροφή στο ταβάνι αντί για ένα συνηθισμένο φωτιστικό, μου έδωσε την ευκαιρία να ζωγραφίσω άλλη μια εικόνα με δελφίνια.

 

Ο κρυφός φωτισμός, το στρογγυλό σχήμα της κατασκευής και το θέμα του βυθού, δημιουργούν ένα εκπληκτικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Σε όποιον το βλέπει φωτισμένο, δίνει την εντύπωση πως βρίσκεται μέσα στο βυθό και κοιτάζει τη σκηνή από το φινιστρίνι κάποιου βαθυσκάφους! 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Αμφιάλη
  • Διαστάσεις: 3,00μ x 2,80μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ