ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ   >   ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΥΤΑ & ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ

ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΥΤΑ & ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ

Ζωγραφική Κολώνας Χώρου Εστίασης

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
664 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην εξωτερική κολώνα ενός όμορφου all_day καφε/εστιατορίου, που αποτελούσε την μόνη παραφωνία στον κατά τα άλλα πολύ προσεγμένο και ευχάριστο χώρο, ζωγράφισα δύο παπαγάλους, πάνω σε τρπικά φυτά και λουλούδια.

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Αθήνα
  • Διαστάσεις: 2,70 x 0,50τμ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ