ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ   >   ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (2ο μέρος)

ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (2ο μέρος)

Ζωγραφική Οροφής Ξενοδοχείου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η οροφογραφία που ζωγράφισα στον γύψινο θόλο του χώρου υποδοχής αυτού του ξενοδοχειου, είναι αντίγραφο του θαυμάσιου ρολογιού της εκκλησίας του Αγίου Μάρκου στη Βενετία.

 

Μια δύσκολη,πολύ απαιτητική και χρονοβόρα εργασία,που ολοκληρώθηκε μ”επιτυχία.

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Ρέθυμνο
  • Διαστάσεις: 4,25μ διάμετρος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ