ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ   >   ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ   >   ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ (2o μέρος)

ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ (2o μέρος)

Ζωγραφική Πρόσοψης Παιδικού Σταθμού

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιφάνεια πάνω στην οποία ζωγραφίσαμε ήταν κοντραπλακέ θαλάσσης και μεταλλικά πλαίσια και το συνολικό της εμβαδόν είναι 25τμ.

(Ο σταθμός βρίσκεται στην οδό Μπρούσαλη 4, κάθετη στην Αγίου Δημητρίου)

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
  • Διαστάσεις: 10,00μ x 2,50μ
  • Ημερομηνία: 11-12-2012

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ