ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ   >   ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
692 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα μωράκι που θα γεννηθεί σε έναν μήνα περίπου, θα μεγαλώσει παρέα με τις όμορφες ιστορίες του μικρού πρίγκιπα στο δωμάτιό του.  Το φύλο του μωρού θα αποκαλυφθεί στο τέλος.

 

Το θέμα περιλαμβάνει δύο σκηνές. Ήταν ιδέα της μαμάς στην δεύτερη σκηνή αντί για τον πρίγκιπα, να ζωγραφίσω ένα κοριτσάκι να πετάει με τα πουλιά, ώστε το θέμα να είναι κατάλληλο και για τα 2 φύλα, κι αντί για την αλεπουδίτσα να βάλω την σκυλίτσα τους Μπραζίλ!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Πόρτο Ράφτη
  • Διαστάσεις: 2,50μ x 2,00μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ