ΑΡΧΙΚΗ   >   ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΜΠΑΝΙΑ – ΛΟΥΤΡΑ   >   ART DECO – ΝΥΜΦΗ

ART DECO – ΝΥΜΦΗ

Ζωγραφική Τοίχου Μπάνιου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον κυκικό τοίχο ενός μπάνιου.

 

Ορισμένα από τα αριστουργήματα -ή τμήματα αυτών- απ’ τους μεγαλύτερους ζωγράφους και γλύπτες στην ιστορία της Τέχνης, από την αρχαιότητα μέχρι τον νεολάσικισμό και το Art Nouveau, είναι πολλές φορές οι ιδανικότερες επιλογές όχι μόνο για χώρους κλασικής ή νεοκλασικής αρχιτεκτονικής αλλά και για μοντέρνους, αφού αποτελούν σταθερές αξίες (όταν η εκτέλεση και η προσαρμογή τους στο χώρο είναι άψογες…) ομορφιάς, αρμονίας, ισορροπίας, δύναμης και αναδεικνύουν τον κάθε χώρο, δίνοντάς του αξία, χαρακτήρα και διαχρονικότητα.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Γλυκά Νερά
  • Διαστάσεις: 1,90μ x 0,60μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ