ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ   >   ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Ζωγραφική Εξωτερικού Τοίχου Airbnb

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
524 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μικρή αυλή αυτού του ισόγειο Airbnb διαμερίσματος, απέκτησε μια θέα χαρακτηριστική και πολύ όμορφη για κάθε τουρίστα της Ελλάδας, αλλά και για κάθε Έλληνα, στον βράχο της Ακρόπολης, με τον Παρθενώνα, το Ερέχθειο, το Ναό της Απτέρου Νίκης, το Ηρώδειο,  ενώ χαμηλά φαίνονται τα πρώτα σπίτια των Άνω Πετραλώνων και δεξιά στο βάθος ο Λυκαβηττός.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Πετράλωνα
  • Διαστάσεις: 2,20μ x 1,30μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ