ΑΡΧΙΚΗ   >   ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΓΕΡΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ

ΓΕΡΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ

Ζωγραφική σε Ξύλινο Ντουλάπι

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
600 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια ζαρντινιέρα με γεράνια ομορφαίνει με την αληθοφάνεια της το ντουλαπάκι δίπλα στην εξώπορτα της οικίας κι ακριβώς μπροστά στην πόρτα του ασανσέρ, αποτελώντας μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για τον επισκέπτη.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Αμπελόκηποι
  • Διαστάσεις: 0,60μ x 0,55μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ