ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ   >   ΜΑΜΑ ΟΡΚΑ & ΔΥΤΗΣ

ΜΑΜΑ ΟΡΚΑ & ΔΥΤΗΣ

Ζωγραφική Τοίχου Κέντρου Θεραπείας

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δύτης που ταΐζει τη μαμά Όρκα, πάνω από έναν ύφαλο με κοράλλια.

Ένα θέμα που ζωγράφισα στον τοίχο του γραφείου της διευθύντριας του κέντρου θεραπειών “Λόγο & Έργο Θεραπεύειν” στους Αμπελόκηπους.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Αμπελόκηποι
  • Διαστάσεις: 2,70μ x 1,70μ
  • Ημερομηνία: 13-11-2021

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ