ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ   >   ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ & ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ & ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ

Τοιχογραφία Παιδικού Δωματίου Αγοριού

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχα καιρό να παίξω ανέμελα με τα στρουμφάκια!

 

Στο δωμάτιο του μπέμπη που αναμένεται να γεννηθεί σε 2 βδομάδες, ένα απ’ τα πιο αγαπημένα παιδικά θέματα,το στρουμφοχωριό, ζωντάνεψε!

 

Η επιλογή του θέματος απ’ τον Γρηγόρη και την Κατερίνα δεν ήταν τυχαία.
Τρεις σκηνές με στρουμφάκια που φλερτάρουν, γράφουν και διαβάζουν, αλλά και απολαμβάνουν τη ζωή, που περιγράφουν τις ευχές των γονιών και το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στον γιό τους!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Νέο Ηράκλειο
  • Διαστάσεις: 2,80μ x 2,70μ
  • Ημερομηνία: 25-05-2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ