ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΦΥΣΗ – ΖΩΑ   >   ΖΩΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ (1ο μέρος)

ΖΩΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ (1ο μέρος)

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια μπεμπούλα που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες, θα μεγαλώσει παρέα με τα πιο όμορφα ζώα της Αφρικής στο δωμάτιό της.

 

Ένα θέμα πάνω στο οποίο έχω δουλέψει πολλές φορές, που δεν είναι μόνο για παιδιά και κάθε φορά γίνεται όλο και καλύτερο.

 

Το θέμα είναι ζώα της αφρικανικής ζούγκλας και σαβάνας, όπου τροποποίησα τη χλωρίδα, προσθέτοντας λουλούδια κι ανθισμένα δέντρα, μιας που πρόκειται για κοριτσίστικο δωμάτιο.

 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Φιλοθέη
  • Διαστάσεις: 8,00μ x 3,00μ
  • Ημερομηνία: 06-03-2018

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ