ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΔΙΑΣΤΗΜΑ   >   ΠΛΑΝΗΤΕΣ – ΓΗΠΕΔΑ

ΠΛΑΝΗΤΕΣ – ΓΗΠΕΔΑ

Ζωγραφική Τοίχου Παιδικού Δωματίου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
616 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα θέμα σπάνιο και ευφάνταστο, συνδυασμός δύο θεμάτων: διάστημα και ποδόσφαιρο!

Το όνειρο κάθε ποδοσφαιρόφιλου πατέρα και φυσικά του γιού του.

 

Ο 5χρονος Κωνσταντίνος που λατρεύει το ποδόσφαιρο και του αρέσει το διάστημα, θα έχει στο δωμάτιό του ένα διάστημα με πλανήτες-γήπεδα! 

Το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή στη κολώνα, είναι το προσωπάκι του μικρού, που το έκανα σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Γλυφάδα
  • Διαστάσεις: 4,00μ x 2,70μ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ