ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ   >   ΣΧΟΛΕΙΑ   >   ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ

Ζωγραφική Τοίχων Δημοτικού Σχολείου

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια εξαιρετική συνεργασία μου με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, την πρόεδρο κα Φανή Πίσπα και τον διευθυντή του 4ου Δημοτικού σχολείου Ρέντη.

 

Το όραμά τους είναι να μεταμορφωθεί σταδιακά το σχολείο σε όαση για τα παιδιά. Πραγματικά θα τους δώσει πολλή χαρά όταν επιστρέψουν στα μαθήματά τους.

 

Το θέμα της τοιχογραφίας: Φύση και Βιβλίο!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Ρέντη
  • Διαστάσεις: 20,00μ x 1,20μ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ