ΑΡΧΙΚΗ   >   ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΦΥΣΗ – ΖΩΑ   >   Η ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Η ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Τοιχογραφίες Παιδικών Δωματίων

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
588 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Άνοιξη ήρθε στα παιδικά δωμάτια και οι επιλογές για όμορφους ανθισμένους τοίχους, για κάθε παιδική αλλά και εφηβική ηλικεία και για τα δύο φύλλα, είναι πάρα πολλές!
Από απλά, οικονομικά, αλλά πανέμορφα ανθισμένα κλαδάκια με πουλιά και πεταλούδες, μέχρι θεματικές για ολόκληρους τοίχους, ακόμα και για ολόκληρο το δωμάτιο!
Μια θαυμάσια επιλογή κι ένα αξέχαστο, διαχρονικό δώρο, για τα παιδιά, τα εγγόνια, τα βαφτισίμια σας!

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Αθήνα
  • Διαστάσεις: _____________
  • Ημερομηνία: 20-04-2023

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ