ΑΡΧΙΚΗ   >   ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ   >   ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΧΥΛΙΑ

ΓΙΡΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΧΥΛΙΑ

Ζωγραφική σε Πόρτες Ντουλάπας

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε συνεργασία με την διακοσμήτρια κυρία Δήμητρα Σπύρου και βάση σχεδίου που μου έδωσε, ζωγράφισα μια γιρλάντα από κοχύλια τις 2 πόρτες μιας εξάφυλλης ντουλάπας σε γκρι λάκα για πελάτισσά της στη Φιλοθέη.

 

Η εργασία έγινε στο εργαστήριο του λουστραδόρου συνεργάτη της.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Φιλοθέη
  • Διαστάσεις: 1,00μ
  • Ημερομηνία: 08-05-2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ