ΑΡΧΙΚΗ   >   ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΣΑΛΟΝΙΑ – ΚΟΥΖΙΝΕΣ   >   ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΛΙΜΝΗ

ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΛΙΜΝΗ

Ζωγραφική Τοίχου Σκάλας

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
804 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον τοίχο της μαρμάρινης σκάλας που οδηγεί από το σαλόνι στον επάνω όροφο, ζωγράφισα ένα τοπίο  με λίμνη και κυραρίσσια, σε τόνους γκρι-σέπια.

Πολύ δύσκολη η φωτογράφιση, καθώς δεν είχα ελεύθερο οπτικό πεδίο για να φωτογραφισω ολόκληρο το έργο.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Μεταμόρφωση
  • Διαστάσεις: 3,50μ x 4,00μ
  • Ημερομηνία: 28-07-2023

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ