ΑΡΧΙΚΗ   >   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ   >   ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΣΤΟΥΝΤΙΟ   >   ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣΕ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣΕ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ

Ζωγραφική Τοίχου Καταστήματος

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο κατάστημα γυναικείων ρούχων στο κέντρο της Αθήνας, στις σημαντικότερες επιφάνειες του χώρου, ζωγράφισα συνθέσεις από διάφορα καδράκια και διακοσμητικά μοτίβα με ποικίλα θέματα σχετικά με τη γυναικεία ενδυμασία και αξεσουάρ, σε άσπρο και μαύρο. 

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Αθήνα
  • Διαστάσεις: ———
  • Ημερομηνία: 20-12-2013

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ