ΜΑΝΤΑΛΑ

Ζωγραφική Τοίχου Στούντιο Yoga

by ΑΝΝΑ ΚΑΝΑΤΑ
513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μεγάλο δωμάτιο που λειτουργεί σαν στούντιο γιόγκα, μουσικής και δημιουργικού παιχνιδιού για την παιδαγωγό Σοφία και την 10χρονη κορούλα της Άρτεμις, ζωγράφισα μια σύνθεση που δημιουργήσαμε μαζί με την Σοφία, που συνδυάζει την μαντάλα που συμβολίζει τον ήλιο και τη σελήνη, μαζί με ένα όμορφο δέντρο.

 

Από το κλαδί του κρέμεται το πανί της aerial yoga όπου η ίδια η Άρτεμις βρίσκεται στην θέση του τοξότη.

 

Πληροφορίες Έργου

  • Περιοχή: Αγία Παρασκευή
  • Διαστάσεις: 4,00μ x 3,00μ
  • Ημερομηνία: 19-08-2020

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
__________

 

Αφορά όλα τα έργα που έχουν ζωγραφιστεί από την ζωγράφο και φέρουν την υπογραφή της, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους χώρους:

 

"Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τον Ν. 2121/1993, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, παραμόρφωση του έργου χωρίς την ρητή συναίνεση του δημιουργού συνιστά παραβίαση του ηθικού δικαιώματος του πνευματικού δημιουργού και επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις."

 

Πρέπει να διευκρινίσω πως ο τοίχος ο οποίος ζωγραφίζεται φυσικά και δεν ανήκει στον ζωγράφο, αλλά στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τον βάψει καλύπτοντας το έργο ή και να καλέσει άλλο ζωγράφο για να ζωγραφίσει ένα άλλο θέμα ή και το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά εκ νέου και με δικό του σχέδιο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νόμο Ν. 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ