ΟΔΗΓΙΕΣ-Συμβουλές προςκάθε ενδιαφερόμενο


-Αφιερώστε χρόνο ώστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή έρευνα αγοράς, κρίνοντας όχι μόνο από την τιμή αλλά κυρίως από την ποιότητα, μελετώντας τα διάφορα έργα που εκθέτει ο κάθε καλλιτέχνης στην ιστοσελίδα του και μην μένετε μόνο στο πρώτο θέμα που σας άρεσε. Αν το σύνολο των έργων του σας ικανοποιεί, τότε προχωρείστε σε επικοινωνία μαζί του για την παραγγελία σας.

-Επειδή η τοιχογραφία  είναι ένας ένας κλάδος που ανθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, πολλοί ερασιτέχνες έχουν παρυσφρείσει στο χώρο ώστε να εξασφαλίσουν εργασία, αλλά ακόμα και επαγγελματίες από άλλους χώρους -αγιογράφοι, γραφίστες, μπογιατζήδες,κτλ. χωρίς να έχουν την απαραίτητη εμπειρία και εξειδίκευση. Γι'αυτό, επιβάλλετε να διαβάστε το βιογραφικό του καλλιτέχνη, ώστε να γνωρίζετε την προηγούμενη εμπειρία και διαδρομή του.

- Προτιμήστε την τηλεφωνική επικοινωνία γιατί είναι πιο άμεση και δίνεται έτσι τη δυνατότητα στον καλλιτέχνη να εκτιμήσει καλύτερα τις απαιτήσεις σας και να σας κατατοπήσει σχετικά με το κόστος.

- Φροντίζετε να προγραμματίζεται εγκαίρως την τοιχογράφηση του χώρου σας, τουλάχιστον προ διμήνου.
Ο έγκαιρος προγραμματισμός, διευκολύνει την σωστή προετοιμασία τόσο τη δική σας όσο και του καλλιτέχνη, την ήρεμη εκτέλεση της εργασίας και βοηθά στο άριστο αποτέλεσμα του έργου.